Connection has lost...

Wie zijn wij

Zorginnovaties010 is een programma van de Gemeente Rotterdam in samenwerking met Erasmus MC met als doel zorginnovaties versneld op de markt brengen.

Erasmus MC

Nathalie Popken


Senior Business Development Manager Zorginnovaties


Nathalie is de trekker van zorginnovaties010 binnen het Erasmus MC. Als Senior Business Development Manager begeleidt zijĀ  Erasmus MC medewerkers met zorginnovatietrajecten. Nathalie is verantwoordelijk voor het op de markt brengen van zorginnovaties en is altijd op zoek naar bedrijven of ondernemers die de kansrijke Erasmus MC zorginnovaties naar de markt willen brengen.

Carola Immerzeel Goossens


Manager Erasmus MC Incubator


Carola is de spil tussen het Life Science 010 netwerk en Erasmus MC. De Erasmus MC Incubator is de lab- en kantoorfaciliteit van het Erasmus MC. Hier krijgen jonge, startende bedrijven de mogelijkheid om zich in een business vriendelijke omgeving een aantal jaar in hoog tempo te kunnen ontwikkelen door middel van betaalbare laboratorium- en kantoorruimte, advies, coaching en toegang tot een netwerk van professionals.

Nienke Feenstra


Junior Business Development Manager Zorginnovaties


Nienke werkt samen met Nathalie aan het vermarkten van zorginnovaties en het zoeken naar bedrijven of ondernemers die de kansrijke Erasmus MC zorginnovaties naar de markt willen brengen.

Gemeente Rotterdam

Life Sciences and Health 010Het college van de gemeente Rotterdam wil de economische structuur en het ecosysteem sterker maken opdat ondernemers kunnen ondernemen. De wethouder Economie heeft als doel een Life Sciences & Health klimaat te realiseren waar innovatieve bedrijvigheid kan groeien en waar geƫxperimenteerd wordt als opmaat naar een nieuwe gezondheidseconomie.

Een toegewijd team van de afdeling Economie van Stadsontwikkeling werkt er hard aan om met partners tot die samenwerking te komen waarin Rotterdam en diens LS&H010 community de juiste voedingsbodem biedt voor innovaties met impact.
www.lifesciencesandhealth010.nl