Connection has lost...

Innovatie

E-health

Ben je op zoek naar de laatste ontwikkelingen van deze innovatie. Klik dan hier.

Truesim

Probleem
Per jaar sterven 1035 mensen in onze Nederlandse ziekenhuizen door zorg gerelateerde schade en dat in een land met een van de beste zorgsystemen ter wereld. Aangetoond is dat er in 80% van deze onnodige sterfgevallen een tekort is aan beroepscompetentie en training. Dit kan voorkomen worden door zorgprofessionals frequenter en meer praktijkgericht te trainen. Simulatietraining is hiervoor bewezen het meest effectieve middel.
Lees verder
Uitleg
TrueSim biedt de mogelijkheid aan zorgprofessionals om interactieve en realistische simulatietraining uit te voeren met behulp van Augmented Reality (AR). De klinische blik wordt op een unieke wijze getraind al vóórdat de echte patiënt daadwerkelijk zorg ontvangt. Met behulp van de TrueSim applicatie wordt er een virtuele maar levensechte en interactieve laag gelegd over de normaal statische simulator. De trainees worden op diverse niveaus van begin tot het eind uitgedaagd.
Lees verder
Huidige stand van zaken
Tijdens de eerste testfase hebben verschillende disciplines het prototype gebruikt/getest. Hierbij is een scenario getest met zichtbaar duidelijke symptomen van een acuut ziektebeeld (allergische reactie).
Lees verder
Wij zijn opzoek naar
Op zoek naar investeerders
Lees verder
Het team
Contactinformatie

Heb je vragen of wil je je aansluiten bij deze innovatie. Laat dan je gegevens achter...

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?
Laat dan je gegevens achter...

Ontwikkelingen