Connection has lost...

Innovatie

Hulp
middelen

Ben je op zoek naar de laatste ontwikkelingen van deze innovatie. Klik dan hier.

Nutripress

Probleem
Zonder de Nutripress moest sondevoeding handmatig worden toegediend. Dit is fysiek erg zwaar werk en zelfs ook pijnlijk voor de zorgmedewerkers. Regelmatig wordt de sondevoeding dan ook door twee medewerkers toegediend.
Lees verder
Uitleg
De Nutripress is een mechanisch hulpmiddel waarmee men, via een hefboom, een standaard 50 ml spuit (met infuus of sondevoeding aansluiting) snel maar gecontroleerd en zonder veel kracht kan leegspuiten voor bijvoorbeeld toedienen van intraveneus vocht of dikke sondevoeding. Spuiten kunnen gemakkelijk verwisseld worden indien er meer dan 50 ml vocht toegediend moet worden. Zorgmedewerkers kunnen nu heel makkelijk, zonder pijn en zelfstandig de sondevoeding bij patienten toedienen.
Lees verder
Huidige stand van zaken
De Nutripress is geïmplementeerd op de Kinderpsychiatrie – adolescentenkliniek, maar is niet alleen voor algemene ziekenhuizen interessant. De Nutripress is ook toepasbaar voor andere gebieden zoals de thuiszorg, revalidatie en psychiatrische ziekenhuizen: in feite is het een universele oplossing voor het gecontroleerd, snel, zonder kracht leegspuiten van 50 ml spuiten.

Voor marktonderzoek wordt momenteel in kaart gebracht door hoeveel afdelingen de Nutripress gebruikt kan worden.

Video: https://www.werkenbijerasmusmc.nl/create4care
Lees verder
Wij zijn opzoek naar
Voor de Nutripress zijn we op zoek naar een (ervaren) ondernemer, dan wel ondernemend team die Nutripress wil vermarkten, zodat zorgmedewerkers van over de gehele wereld deze innovatie kunnen gebruiken. Bij voorkeur zijn wij op zoek naar een partij al bekend is in de zorg en op de hoogte is van Medical Device Regulations.
Lees verder
Het team
Contactinformatie

Heb je vragen of wil je je aansluiten bij deze innovatie. Laat dan je gegevens achter...

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?
Laat dan je gegevens achter...

Ontwikkelingen