Connection has lost...

Innovatie

Hulp
middelen

Ben je op zoek naar de laatste ontwikkelingen van deze innovatie. Klik dan hier.

Dopwipper

Probleem
Binnen de IC neonatologie van het Erasmus MC is er door de medewerkers een probleem aangekaart over het verwijderen van de aluminium doppen van medicatieflesjes. In de huidige situatie gebruiken medewerkers een schaar, pen of nagels om de doppen te verwijderen. Deze werkwijze is niet hygiƫnisch, veilig en professioneel. Dit probleem is voorgelegd aan C4C en zij hebben een technische oplossing bedacht.
Lees verder
Uitleg
De dopwipper kan gebruikt worden om aluminium doppen gemakkelijk te verwijderen van een medicatie flesje. Dit hulpmiddel is handig voor afdelingen die bijvoorbeeld antibiotica toedienen of prepareren (zoals apotheek, SEH, ICs, Verloskunde, OKs etc.)
Lees verder
Huidige stand van zaken
Het product is getest en gevalideerd door verschillende afdelingen. Er zijn 49 dopwippers beschikbaar die verspreid worden binnen het Erasmus MC. Iedere dopwipper heeft een uniek nummer. Bij de verspreiding wordt dit nummer gekoppeld aan een afdeling, dit in verband met traceerbaarheid (een eis vanuit Medical Device Regulation). De volgende stap is vermarkten.
Lees verder
Wij zijn opzoek naar
Een bedrijf/ondernemer die ons product op de markt wilt brengend in Nederland en internationaal.
Lees verder
Het team
Contactinformatie

Heb je vragen of wil je je aansluiten bij deze innovatie. Laat dan je gegevens achter...

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?
Laat dan je gegevens achter...

Ontwikkelingen

?>

Dit is een test

21-06-2020 22:32

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla id nulla in urna vehicula elementum et eget diam. Praesent tortor odio, finibus vitae venenatis in, posuere sed orci. Mauris libero tellus,...

Lees verder